Julhelg

2012-12-1010:11:40
Det blev helg och den försvann. Det blev dessvärre ingen träning denna helgen, mer tvärtom. Torsdagen avslutades med julbord med arbetskollegorna. Vi fixade ihop ett litet eget och det var riktigt trevligt, som alltid och som sig bör! Fredagsmorgonen blev lite lugnare och tidig jobb istället för gym och kvällen bjöd vi in för en julig AW/Mys historia. Massa hemmabakade kakor/julgodis och glögg. Sedan lördagen blev det återigen julbord och söndagen blev det till att ränna omkring i snövädret. Så fullt upp men dessvärre ingen träning.
 
Eller ja.. söndagskvällen blev det den ädlaste och finaste av vintersporterna, snöskottning! Tog min egna entré samt mina tre grannars. När man ändå är ute och skottar kan man lika bra ta resten också. Det var hyfsat igentäckt nu på morgonen men det är åtminstone inte värre än det kunde vara. Ryggen klagade inte då men nu på morgonen har den varit väldigt arg på mig.
 
 
Måndag morgon och gym som det börjat bli nu de senaste veckorna. Ut på cykeln strax efter 06 på morgonen och det var kul cykling. Det var inte mycket som var plogat och när man väl hittade en stråk hyfsad fin väg var man snabbt nog tvingad till att svänga bort. Självfallet. Men det gick, bättre än jag först trodde också. Fin uppvärmning fick man med så man var varm och klar när man kom till gymmet.
 
Så idag blev det liknande upplägg som tidigare. 8 övningar, runt 45 minuter, fokus på överkropp och mest utsatt blev axlarna. Ryggen var arg så man såg ut som en gammal gubbe när man böjde sig ner och tog stöd på allt som man kunde komma åt. Känns skönt dock när man sitter på sista övningen och armarna skakar av utmattning. Då är det en bra morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0