Statusrapport!

2012-12-1809:05:00
Efter en lång period med velande och flexande när det kommer till träning känns det som man lyckats få in lite regelbundenhet till iallafall gymmet och försöka öka på muskelstyrkan för överkroppen. Men vilken jäkla chock ändå när man såg sig i spegeln och upptäckte ölmagen som nästan exploderat fram. Som att kroppen sakta förstod vad som hände när man tränade mindre och plötsligt gav fördämningen vika och man höll på att spräcka sina kläder! Vikten gick upp och det är ju under rätt tid också, julmiddagar, festligheter och god dryck.
 
Det ser lite kul ut när man är klar med ett pass på gymmet. Musklerna samlar på sig vätska under passet och sväller lite samt spänner sig efter påfrestningarna.så man ser ändå helt ok ut i spegeln. Tills man ser magen som ser ut som något från en bar-stammis. Det är lite kontrast på kroppen. Samt så ragglar man fram som en gamling och jämrar sig när man reser sig eller sätter sig, ska ta på sig strumpor eller plocka upp saker från marken. Ryggen är sur och den blir grinigare för var dag känns det som. Överväger att ta de två sista mornarna i veckan att gå på gym då också, träna rygg och mage. Tror jag hade uppskattat det i längden.
 
 
Men så man kanske skulle börjar röra på sig lite mer, bränna lite mer. Löpning, cykling eller vadsomhelst! Längdskidor är kul men snön är borta nu. Att jag borde springa har jag konstaterat ett bra tag nu.. både själv och för er.. kanske faktiskt skulle ta tag i det också. Har ju en den lopp under kommande år som kräver lite styrka och uthållighet så ja.. skärpning!
 
Kort klargörande. Vet inte om det framgick så bra.. läst igenom det och det går att lista ut men glömde faktiskt att skriva ut de, under inlägget "Första passet för säsongen" så är det längdskidor vi åkte. Det spelades ingen golf.. bara tittade på de röda flaggorna som stack upp lite varstans från snön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0