Morgongym hela veckan

2013-01-3110:54:13
Igår morse blev det gym igen. Ner bland hantlarna och köra på som vanligt med min stackars överkropp som plågas varannan morgon. Men gött är det! Moahahaha. Tog återigen lägre vikter än vad jag kan orka med och redigt långsamt och utdraget för att redigt påfresta dem och det känns ordentligt men bra! Dock börjar det kännas som man inte orkar lika mycket som innan så kanske ska ta ett tungt pass nästa vecka igen. Som sagt, variation är behövligt. Börjar också undra om det faktiskt inte låg något fantastiskt i PWO:n jag hade innan... kanske faktiskt hade någon effekt, mer än jag först kände. Får fortsätta avbrottet ett litet tag till och sen på det igen, se om man märker någon effekt.
 
Imorse studsade (lite överdrivet.. mer ramlade/famlade) ur sängen och var på plats vid öppningstid igen på gymmet. Lamporna tändes i omklädningsrummet och man får någon bisarr tillfredsställelse att vara först på plats. Som att träda in i Morias gruvor fast med lågenergilampor istället för facklor och magiska ljusstenar som tänds upp. Körde 32 (30 min med 2 min nedvarv) på crosstrainern för att bränna bort lite mer kalorier. Måste packa ner hörlurar så man faktiskt hör vad de säger. Svenska program har ju dessvärre inte textning och nyheterna vore ändå rätt kul att lyssna på.
 
Efteråt steg jag ner och tog en runda för mage och rygg. Börjar lite kännas som att ryggen börjar återhämta sig lite! Score!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0