Karlstad Stadslopp

2013-06-1014:43:40
Så kom det brev med posten är där fann man startbeviset för Karlstad Stadslopp. Då blir det till att springa en mil till helgen iallafall. Hoppas ryggen taggat till då. Hoppas man kan hinna med något litet pass innan, annars blir det till att vila i form.
 

Kommentarer
Postat av: Emmas Vikt(iga)

Fan va kul! Jag ska också springa det eftersom jag bor här. :) Hoppas vi stöter på varandra. Det är ju inte allt för stort.

Svar: Ja, vore kul om man sågs där någonstans i vimlet. =) Får hålla utkik. Jag lär väl ha min keps på mig som vanligt om det är fint väder.
Pierre

2013-06-10 @ 15:16:44
URL: http://emmasviktiga.blogg.se
Postat av: Emmas Vikt(iga)

Ja! Verkligen! Vilken startgrupp startar du i? Jag har angett grön men funderar på att byta till Gul bara för att få lite "draghjälp" och sedan av erfarenhet så är det bättre att starta i en grupp som är lite bättre än vad man egentligen är för att man ska slippa springa om folk. :) Jag lär springa i svarta korta shorts och ett rosa/svart spräckligt linne samt en ful liten svart magväska från nike. ;)

Svar: Har man angett det i anmälan? Minns inte =) Men grön bore väl det normala valet vara men att försöka ta sig ner och bättra på mitt rekord så borde jag ju hoppa in i gul. Antog att det var kompisseedning på loppet.Vad är det du har magväskan till? Jag har nog min keps, ett par svarta tights, blåa skor och.. någon tröja, ännu ej bestämd. Troligen min tävlingströja som är... vet inte vilken färg det är. Mörkgrön/brun/ nästan svart.. isch...
Pierre

2013-06-11 @ 19:53:37
URL: http://emmasviktiga.blogg.se
Postat av: Emmas Vikt(iga)

SVAR: Haha ja det har man. :P Ja de stämmer med kompisseeding, men man får ändra grupp när man hämtar lappen isf. Jag ändrade till gul så startar nog längre bak/mitten i den gruppen. Jag har mobilen och nyckel i den. ;) Måste få kontakt med chaffisen efter loppet. Annars hade jag inte haft med de.

Svar: Ja, som du kanske märkte var jag också inne och ändrade startgrupp när jag hämtade ut min nrlapp. Bra grupp att starta i. Ah. Jo, det är praktiskt att ha. Jag klarar inte av att ha saker som skakar när jag springer fort så den hade oavsiktligen hamnat i ett buskage misstänker jag om jag haft en sådan på mig. =D
Pierre

2013-06-14 @ 19:59:30
URL: http://emmasviktiga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0