Träning vecka 6

2013-02-1020:26:00
Ännu en vecka och ännu mer träning gjort. Kanske ska se om man inte kan snygga till en sån här veckouppdatering någon gång framöver.. om det är av intresse vill säga. Men denna vecka Ser det ut som det är morgonträning som dominerat, som vanligt då. Lite löpning men inte fullt så pass mycket som önskas.
 
Morgonpassen fungerar ypperligt och jag har egentligen haft tid över på eftermiddagen/kvällen för träning men det är mycket som ska fixas hemma, det är mycket ärenden att ta tag i och annat som måste göras så det blir att ta hand om det istället. Körde iväg för att simma vid ett tillfälle men simhallen var stängd hela veckan så blev inte mer med det. Helgen var det bal så det var en del fix inför festen också. Tvättmaskingen gick sönder i veckan med.. måste man ju tvätta i tvättstuga.. som en vanlig människa. (skämt). Men blev ändå 300 minuters träning under hela veckan. Borde väl gå att slå under kommande vecka. Kanske borde sätta upp mål med antalet minuter träning per vecka, borde kunna få ut en lite oftare på eftermiddagen.
 
Måndag
Gymmet på morgonen med överkroppsträning och sedan följt av lite knäböj, en 180 stycken.
På kvällen kom jag ut på en lugnare löprunda, 12 km på timmen. Väldigt behagligt ute och de nya handskarna fungerade ypperligt.
 
Tisdag
Morgonpass med crosstrainer på gymmet och sedan lite mage och rygg. Plankan blir det då det är en del av utmaningen på jobb. På kvällen blev det inte så mycket utan körde 100 armhävningar.
 
Onsdag
Morgongym med överkroppspass och avslutade med 250 stycken knäböj.

Torsdag
Crosstrainern på jobb igen, planka, ryggövningar och på kvällen ytterligare 100 armhävningar.
 
Fredag
Morgonpass på gymmet.
 
Lördag
Då blev det bal och festligheter!
 
Söndag
Efter bal kommer en lugn söndag med återhämtning efter kvällens festligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0