En sån underbar morgon!

2013-03-0110:12:50
Denna morgon började lite tungt men ack så behaglig. Kom upp lite sent ur sängen. Inte så att jag inte vaknade.. det var bara processen att stiga upp som tog tid. Men väl uppe gick det bra och kom iväg i bra tid ändå, ingen större skada bara mindre tid att njuta. Men när jag väl kom ut så var det inte schnorkallt som det varit de senaste morrnarna utan behagligt. Stod med vantarna i hand och funderade på om jag skulle lämna dem hemma.. men ska ju cykla så är nog bäst ändå. Men det var ljust också. Inte bara lite sådär blåare i horisonten utan t.o.m gult/vitt. Solen på väg opp! På med lysena men kändes som gränsfall om de behövdes. Det kan innebära att de inte behöver följa med nästa vecka om det fortsätter såhär. Oh, våren! Av någon anledning är du mer önskad detta år än någonsin!
 
 
Men träning! lite nya maskiner som plockats fram på gymmet. Inte helt uppackade och fixade men de stod där och väntade. Inga fantastiska maskiner som kommer göra något större förändringar i min träning.. kanske bara mindre trångt under eftermiddagen men kul med utveckling. Annat än mitt förra gym.
 
Började återigen med chins och dips. Inga större förändringar från tidigare i veckan. Lite trött i kroppen men sånt kommer ibland. Kört på ändå under veckan känns det som så är nöjd att kroppen börjar vara på det, även om det är trötthet. Mer övningar med kabelmaskinerna och det tog bra idag. Blev redigt trött i kroppen och det kändes även i armarna när jag cyklade vidare mot jobb. Det är såna här starter man vill ha på dagen. Samt att det är fredag gör det till en sjukt skön start på en förhoppningsvis helskön fredag. Bara att duscha idag satte en i extas! Det låter skumt men duschutrymmet har fönster (högt upp så ingen sneakpeak) och i österläge så man kunde se punkten där solen lyste direkt in och allt  var så ljust och fantastiskt ovanligt. Det var inte lamporna som lyste upp det mörka utrymmet utan solljus och det fanns inte en tillstymmele till mörkt område.
 
 
Blev korv igen på jobb, det är ju fredag och då är det knake som gäller. Tog en bild på den men.. ja.. det är korv och senap och det ser inte så fräscht ut på bild kan erkännas så skippar nog att lägga upp den. Men god!
 
Ikväll blir det löpning på schemat och inte bara vilket ställe som helst utan ska provspringa banan för seedningsloppet i Helsingborg om en två veckor. Skitkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0