Blev en aktiv helg

2013-05-2615:08:06
Hur spenderar man en lördagskväll? På cykeln självfallet. Strax innan 20 så svidade jag om och tog med mig Tess och hakade på Jenny på en runda i perfekt väder över ett vackert Skåne. En 20 km bort hittade vi en backe som sträcker sig ungefär 2 km som vi åkte upp och ner för en tre gånger innan vi vände på hjulen och cyklade hemåt igen. Egentligen var tanken fler rundor men jag var rätt så oförberedd på så pass sen cykeltur och solen gick ner både bakom moln och horisont så det blev vackert till att cykla hem innan det blev för mörkt. Så lamporna jag tittat på för lite skojs skull kommer nog köpas in så man är beredd om det blir sent någon kväll igen. Men trevligt var det och riktigt skönt att få komma ut en 53 km. Var ute nästan tre timmar men medelhastigheten blev på 22 km/h. Väldigt lugnt i uppförsbackar men höll god fart ändå på raksträckorna. På slutet blev det lite långsammare och sen glömde jag stänga av klockan när jag kom hem.. suck.
 
 
Söndag morgon blev det tidigt upp och in med frukost för 11 var det dags för löpning istället. Ut i ett naturområde med två vänner, däribland Josse då gjorde debut i vår lilla sociallöpgrupp, och dags för söndagens löppass som blivit nästan en rutin numera. Socialt och trevligt.Vi ligger alla tre på olika nivåer men jättekul att alla kunde springa tillsammans i ett gemensamt "lugnt tempo" (beror på vem man frågar) och det blev 7 km, 10 km och 13 km för egen del. Svalt men behaglig temperatur i luften men efter några km började det småregna för att därefter övergå till mer regn. T-shirten blev dyngsur och uppenbarligen trycktes mot min kropp då den blir blöt och slibbrig..isch. Så blev lite rött vid ena bröstet men det är sånt som händer när man glömmer tejpa.. eller ja.. det fungerar utmärkt på en 10-15 km runda i lugnt tempo om man inte blir då plaskblöt.
 
 
Nu får söndagen fortsätta med lite välförtjänt vila och sedan får man ta och fira mor. Trevlig fortsatt söndag på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: livetoday

TACK för igår! alltid lika roligt! :)

Svar: Tack själv. Alltid kul att komma ut och cykla lite. Jag tar ändå cred för att ha kört slut på dig. Även om det kanske inte är hela sanningen. ;)
Pierre

2013-05-26 @ 21:20:45
URL: http://livetoday.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0