En tidig bra morgon

2013-05-2210:49:18
 
Äntligen! En smidig morgon och på plats innan dörrarna öppnats. Så härligt att äntligen efter så länge vara ute i tid och vara först på plats att tända upp lamporna i omklädningsrummet. Blir en sån härlig visuell bekräftelse att man fått ordning på morgnoen och har full tid att spendera på gymmet. 50 minuter blev det idag och då mycket kändes väldigt positivt och skönt, även om mina chins inte gick fullt så energirikt, fortsatte jag med överkroppsbanan.
 
Som nämnt, inledningsvis som vanligt med chins och dips. Eftersom jag ligger lite efter med chins i vår utmaning så tog jag 4 set istället för 3. Sammanlagt 26 chins och 55 dips. Segare och stelare än på länge men så har jag inte varit där på evigheter heller. Latar man sig får man lida.
 
Sprang in och körde lite latsdrag. Kändes mycket piggare i överkroppen så jag valde idag att fortsätta där. Blev mer övningar för triceps och axlar och därefter mer axelövningar med axellyft med hantlar både fram och sidor. Känner fortfarande av att det värker lite i axlarna, riktigt skönt! Det var länge sen. Hann med rygglyft och lite magmuskler innan jag fick hoppa mot duschen (gick). En bra morgon. Me like.
 
Tänkte bild från ny vinkel och råkade komma åt avtryckarknappen. Så nu är det bevisat, jag petar uppenbarligen ut tungan när jag pysslar med saker. Aldrig märkt, bara fått höra. Ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0