It's still good!

2012-10-1021:03:42
Fick man äntligen tummen ur och sprang en bit idag. Inget speciellt i tanke utan bara få springa lite och känna av hur kroppen och konditionen ligger till såhär efter all vila. På med mitt R90 ställ och så iväg med sikte på en 7-8 km i behagligt tempo. Kändes långsamt första kilometern och tungt men vad kan man vänta sig? Fast när första kilometern var sprungen blev jag uppdaterad om att jag sprungit i 04:21 min/km tempo.. det är överraskande ok. Bättre än jag trodde. Knäna och ben mjukades upp efter hand och det flöt på helt ok. Inte helt på topp men fullt dugligt och avslutade med 8,25 km med snittempo på 04:37 min/km. Nöjd med tempo och att fått ha kommit ut. Var varmare än jag trodde så lite för varmt klädd, ska nog införskaffa mig en sådan tunnare långarmad tröja.
 
 
Så vad har man på sig när man springer.. eller jag.. jo! Detta ovan! Tada.wav! Mitt R90 ställ som jag köpte för en 2-3 år sedan och har överlevt sedan dess, good shit! Jackan har löstagbara armar, praktiskt när man vill bara hålla själva torson varm. Byxorna är nya, köptes på mässan till Göteborgsvarvet i våras då de förra slitits upp och fått stora hål i sig (användes under Tjurruset). Sedan är precis allt i funktionsmaterial och andras och transporterar bort fukt så man ska vara torr och trevlig! Strumporna har jag lite olika märken och de fungerar lika bra, just dessa är Nike och håller fötterna torra. T-shirten fick jag efter ett triathlon så den är sponsringsgiven. Mestadelen av mina funktionströjor är just sponsrade eller köpta via lopp. Bra tröjor till oftast billigare pris, helt ok för mig.
 
Sedan självklart en mobil (vattentålig) och hörlurar (vattentåliga) för skön musik längst med vägen. Ett tag när jag började springa ville jag aldrig ha musik men efter ett år så kände jag hur bra de kunde hjälpa en när man sprang. Dessa är Sony och fungerar ok. Har på sistone börjat tappa ljudet i höger hörlur, vet inte om det är för mycket salt i den eller vad det kan vara men de sitter bra på plats men det blir ingen redig bas i det, vilket jag gillar när jag springer. Hade gärna haft ett par med kortare sladd också men man kan inte få allt här i livet.
 
Så, det är vad jag kan komma springandes i nuförtiden.

Kommentarer
Postat av: Josefin Sjöberg

Det är inte glapp i sladden som gör att du tappar ljudet? Jag har glapp i mina. har precis köpt nya, men inte så löpningsanpassade :/

Svar: Dessa ska tåla väta och sportaktivitet men min misstanke är att jag är dålig på att skölja dem efter ett pass. Kan pilla lite och se om det är glapp men lutar nog mest åt nya ändå med lite ljud mer åt de hållet som jag önskar.
Pierre

2012-10-10 @ 22:02:17
URL: http://jossefinast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0