Träning varje morgon!

2013-01-2214:52:12
Det är lite med en suck som man letar sig tillbaka till vardagen. Visst, nu var det ju bara 2 veckors semester men man vänjer sig väldigt fort. Det är inte fel att ha hela dagar till träning och avslappning. Men men, man är hemma igen och det är dagar fyllda med jobb, träning, vardag och massa annat. Så igår blev det till att laga middagar och fixa lådor för luncher och middagar ett par dagar framöver. Tre rätter fördelade på 14 matlådor utformade med mer kolhydrater för lunch och desto mindre kolhydrater för middag.
 
Sedan blev det att packa ihop och imorse blev det gym. Jag tänker fortsätta med mina morgonpass för överkropp på måndag, onsdag och fredag. Men tänkte nu även (efter lite start under semestern) med lite rygg/mage träning även tisdag och torsdag morrnar. Förhoppningsvis blir det lite enklare att ha samma tid att stiga upp varje morgon och jag behöver mer core träning. Den går lite snabbare så man kommer ändå tidigt till jobb. Idag blev det 15 minuter crosstrainer som uppvärmning och sedan 15 minuter mage och rygg. Enkelt och utan krångel. Ska se om man inte kan variera denna träning med i fortsättningen, finns så mycket man kan göra. Såg affischer med lite tips och inspiration för träning av mage och rygg så varför inte testa runt lite.
 
Jag är fortfarande rätt dålig på det här med foto och så.. så ni får nöja er idag med en bild på George Clooney som italiensk pizzabagare. (Kartong från pizza som beställdes under semestern. En kväll hemma var rätt så trevligt och avslappnat.)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0