Måndagsgym

2013-07-0815:40:00
Pumpar muskler på gymmet igen. Måndag morgon, time to lift som heavy shit! Var inte pigg i benen på väg till gymmet men kände mig likvärdigt stark som i fredags, glädjande. Nästan även starkare för militärpress och shrugs. Hade bättre grepp om dem idag så mest bara ont i förhårdnaderna som jag har på händerna.Kanske dags att börja leka med krämer och liknande?
 
Dagens fångst:
Chins 8 - 7 - 5
Dips 20 + 9 - 6 med 20 kg
Bänkpress 9 - 8 - 7 med 70 kg
Militärpress 9 - 7 - 6 med 40 kg
Axellyft sida 3x10 med 10 kg
Axellyft fram 3x10 med 14 kg
Shrugs 3x15 med 37.5 kg per hantel
 
Därefter blev det planka, 7 minuter. Dags för ny utmaning och det blir ju som tidigare nämnt på 50 minuter. Så 7 minuter planka om dagen förutom en som blir 8 minuter. Så börjar med att klara av måndagen och så får vi fylla på så gott det går under veckan helt enkelt!
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Har du inga handskar? Förhårdnader är galet jobbigt...
Sv. Ah, tyvärr är jag ingen cykelmänniska, annars hade jag mer än gärna dödat benen på cykeln då och då ;)
Bra idé med plattan när du plankar! :D Jag tycker att du är duktig som kör så mycket på en och samma gång, mitt rekord är nog 2:40 har jag för mig, hahah. Får öva lite mer ;)
Mm, har handlat till festen nu! Blev en alkoholfri mousserade, en lightöl, en cider, en vanlig öl och en flaska Asti som jag skall dela med andra. Haha, sicken fest va? ;)

Svar: Nope. Vet inte, känns som det inte ska behövas egentligen. Gick utmärkt idag så.. får väl fila eller slipa lite.Som mest har jag nog kört 3 minuter utan att byta ställning til sidoplanka eller liknande. Så 7 minuter är inte i ett sträck =)
Låter alldeles förträffligt. =)
Pierre

2013-07-10 @ 10:03:14
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0