Chips och dippa eller..

2013-03-1314:00:39
Så nu blev det onsdag morgon. Specialaren. Special onsdag. Det blir kortare och med kroppen som insats. Varför? För att variera träningen. Att köra på något annat sätt, att utnyttja andra hjälpmuskler och spara in tid. Spara in tid? Japp! Har möte tidigt på jobb så måste komma in lite tidigare så kan inte hålla på lika länge som annars så det blir perfekt.
 
Så vad gjorde jag idag? Samma som förra special onsdagen. Kör på med chins, dips och armhävningar. Det blir inte så mycket med de täcker en hel del muskler och det är som sagt ett annorlunda pass som är rätt så kul att köra. 5 set av varje och mixar samtliga tre till varje set. Så chins fölt av dips och avslutar med armhävning.
 
Chins går sådär. Det har inte gjorts någon direkt utveckling på ett tag men så har man blivit lite tyngre också sedan helgen. Dips gick ok. Vet inte om man ska antingen´öka med fler reps eller lägga till en vikt. Kör 10 reps per set och det går. Blir lite segare i slutet men ska ju pressa musklerna lite. Armhävningar blev det 30 på första och 20 på resten och la till ett set till när allt egentligen var klart så 130 blev slutsiffran.
 
Så kort men ändå ett pass som tog ok. Inget som körde slut på musklerna totalt men man blev trött och seg. Kan se det som ett vilopass. Sedan blir det nog vila på fredag morgon också då jag har mitt PT pass fredag eftermiddag istället och vill spara energi till de. Har inte en susning om vad som planerats så vill vara beredd på allt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0